Szivattyúvezérlés egyszerűen

faucet-510863_1280A szivattyúvezérlés az olyanok számára elengedhetetlen, akiknek kertjükben veteményes, dísznövény található. Egy megbízható öntözőrendszer, amely mindig megfelelő mennyiségű vizet biztosít a növények számára. Egy meghibásodás, egy öntözés kimaradása is károkat képes okozni a kertben.

Az öntözőrendszer kiépítése akkor jó, ha minél egyszerűbben ellátja rendeltetését. Így kevesebb a hibalehetőség. Az egyszerűség a szerelésnél kezdődik.

Az általunk forgalmazott műanyag könyökök segítségével a szerelés könnyű, egyszerű, és nem hagyunk magunk után hulladékot. Íme egy szerelési példa egy hagyományos önfelszívó szivattyún, Brio 2000-MT áramlásérzékelővel:

pumpA teflonszalag hiánya ne tévesszen meg senkit. A 90° könyök segítségével könnyedén, egyszerűen csatlakoztathatjuk a szivattyúvezérlőt a pumpához. Míg más kiépítésnél az idomokkal, ragasztással, tömítéssel kell törődni, itt csak a tömítés marad, és készen is van. 3-féle, csatlakozással forgalmazzuk:

  • 2 x 1″ hollander
  • 1″ hollander / 1″ külső menet
  • 2 x 1″ külső menet

A már meglévő hidrofor-rendszerekbe is gond nélkül beépíthető. Őszi akciónk keretében most minden 6 db Brio 2000-MT vásárlása esetén 6 db könyököt adunk ajándékba. Ennek részleteiről bővebben itt olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük